• NA KONTAKTONI

  Ekipi ynë i shërbimit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.

  Nëse keni pyetje, dëshironi të zgjidhni problemin ose thjesht dëshironi të na tregoni nëse jeni të kënaqur me ne, mund të na kontaktoni pikërisht këtu. Ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni problemin që keni shpejt dhe lehtë.

  Informata themelore

  SALVUS KS L.L.C.
  Miladina Stevica bb
  10500 Graçanicë


  ID: L72121033O
  Nr. Llogarise: 0001316073 RaiffeisenBank
  IBAN: AL66202110370000000001316073
  SWIFT: SGSBALTX

  T   +383 49 812 121

  Qendrore

  EKIPI YNË I SHËRBIMIT DO TË KËZUAR T'ju NDIHMOJË

  SWITZERLAND

  Rossmax Swiss GmbH
  Widnauerstrasse 1
  CH-9435 Heerbrugg
  Switzerland

  T   +41 71 544 43 25
  E   emea@rossmax.com

  USA

  Rossmax USA
  11545 Sorrento Valley Rd, Suite 308
  San Diego, CA. 92121
  USA

  T   +1 858 755 7081
  E   america@rossmax.com

  TAIWAN

  Rossmax International Ltd
  12F, No. 189, Kang Chien Road
  Taipei, 114
  Taiwan

  T   +886 2 2659 7888
  F   +886 2 2659 7666
  E   info@rossmax.com

  JAPAN

  Rossmax Japan
  962-7 Shimoyasumatsu, Tokorozawa
  Saitama 359-0024
  Japan

  T   +81 042 9444 756
  E   japan@rossmax.com

  INDIA

  Rossmax India Sub - Continent
  BH - 412A, Puri Business Hub
  81 - High Street, Sector 81
  Faridabad - 121002 (NCR of Delhi)
  Haryana, India

  M   +91 98 1160 0264
  E   india@rossmax.com

  CHINA

  Rossmax (Shanghai) Incorporation Ltd.
  No. 6018, Huyi Rd., Waigang
  Jiading District, Shanghai
  China

  T   +86 21 6957 5888
  F   +86 21 6957 5889
  E   info@rossmax.com

  Google
  Podaci karte ©2022 Google, INEGI
  Podaci karte ©2022 Google, INEGI