• X9 "PARR PRO"

  Aparat profesional për matjen e presionit të gjakut

  • Detektim i aritmisë (ARR)
  • Detektim i fibrilacionit atrial (AFib)
  • Detektim i kontraktimeve premature (PC)
  • Detektim i takikardisë (TACH)
  • Detektim i bradikardisë (BRAD)
  • Modaliteti auskultator dhe automatik - I ndryshueshëm
  • Detektim i lëvizjeve
  • Detektim i vendosjes së manshetës (CD)
  • Tregues i rrezikut për hipertension
  • 90 memorie me tregues të datës dhe orës
  • Përfshihet manshetë e vogël, mesatare dhe e madhe
  • Adaptori 6V i përfshirë
  • I pajisur me mbajtëse për manshetën
  • Madhësi Jumbo "XL"
  • Ekran LCD me ndriçim
  • Kalibrim për gjithë jetën

  Monitorët e tensionit të gjakut

  Tensioni i gjakut është forca në arterie kur rreh zemra (tensioni sistolik) dhe kur zemra është në gjendje pushimi (presioni diastolik). Tensioni i lartë i gjakut rrit në mënyrë të drejtpërdrejtë rrezikun e sëmundjeve koronare të zemrës dhe goditje cerebrale, sidomos kur ekzistojnë edhe faktorë të tjerë rreziku.

  X5

  Dallon AFib
  Monitor automatik "PARR" për tensionin e gjakut

  X9

  parandalim i sëmundjeve kardiovaskulare
  Aparat profesional "PARR PRO" për matjen e presionit të gjakut

  CH155f

  Monitor automatik për tensionin e gjakut

  X1

  matje e thjeshtë dhe e butë
  Monitor automatik për tensionin e gjakut

  Prevent the risk of cardio disease and stroke by early detection of atrial fibrillation, premature contraction, tachycardia and bradycardia. Cardiac disorders need medical attention and thus early diagnosis is of paramount importance. The PARR technology detects arrythmia during regular blood pressure checks without any additional user skills, user interaction and measurement prolongation.

  • DALLON AFib
  • DALLIMI I PARË NË BOTË I PC
   Kontraktim para kohe / Takikardi / Bradikardi
  • TEKNOLOGJIA MË E SHPEJTË
   42 sekonda
  • MJAFT PRAKTIKE
   Një matje e vetme
  • NDJESHMËRI SHUMË E LARTË
   74 - 100%
  • SAKTËSI E PAKRAHASUESHME
   95% për çdo lloj pacienti

  Aksesorët

  Manshetë

  Rossmax Monitor për tensionin e gjakut

  Adaptori

  Rossmax adaptor

  CalPro

  Rossmax Sistemi i kalibrimit të lëvizshëm

  Pyetje të bëra shpesh

  Çfarë është tensioni i gjakut? | Cilat janë simptomat e tensionit të lartë të gjakut? | Çfarë e shkakton tensionin e lartë të gjakut?

  Termometër

  Termometri mjekësor përdoret për të matur temperaturën e trupit të njeriut. Temperatura e trupit mund të matet poshtë gjuhës, në sqetull ose në rektum duke përdorur termometra dixhitalë. Me termometrat pa kontakt mund ta matni temperaturën e trupit nga balli, si dhe temperaturën e objekteve, brenda një sekonde.

  TG380

  Termometër fleksibël
  I RI

  HA500

  temperatura e ballit
  Termometër balli pa kontakt

  TG100

  Termometër dixhital
  I RI

  Pyetje të bëra shpesh

  Sa është "temperatura normale"? | Pse duhet ta matim temperaturën e trupit? | Sa të sakta janë matjet me termometër?

  Nebulizues

  Në mjekësi, nebulizuesi është një pajisje për dhënie të medikamentit, e cila përdoret për të dhënë medikamentin në formën e një spërkatjeje që thithet në mushkëri. Nebulizuesit përdoren shpesh për trajtimin e fibrozës cistike, astmës, COPD dhe sëmundjeve ose çrregullimeve të tjera respiratore.

  NI60

  Nebulizues me piston super mini

  NE100

  Montohet dhe çmontohet me lehtësi për t'u pastruar
  Nebulizues me piston

  Teknologjia jonë VAT u jep mundësi përdoruesve të rregulloni nivelet e ndryshme të shpejtësisë së nebulizimit, duke variuar nga 0.08 deri në 0.50 ml/min me të njëjtën madhësi të grimcave. Shpejtësia e nebulizimit mund të ndryshohet me shumë lehtësi nga përdoruesi pa pasur nevojë për të ndërruar pjesë.

  Vintensitetet e fluksit të lartë (hapja e plotë) janë të përshtatshme për barna shumë të dendura, ndërsa intensitetet më të ulëta rekomandohen për inhalacion tek fëmijët/foshnjat me kapacitet më të ulët të frymëmarrjes. Teknologjia VA është veçanërisht e përshtatshme për njerëzit që vuajnë nga COPD dhe astma, si dhe për përdorim të përgjithshëm intensiv.

  Pjesët e inhalatorit

  N1

  Nebulizues dore me piston
  Paketa e aksesorëve për nebulizuesin VAT

  Pyetje të bëra shpesh

  Çfarë ndodh gjatë frymëmarrjes? | Çfarë është emfisema pulmonare? | Çfarë është astma?

  Oksimetër pulsi

  Oksimetrat e pulsit janë monitorë të vegjël dhe të lehtë për përdorim në shtëpi, të cilët vendosen pa dhimbje te maja e gishtit për të kontrolluar oksigjenin që mbartet në trup. Kur niveli i oksigjenit është më shumë se 95%, zakonisht konsiderohet si nivel normal.

  SB100

  Oksimetër pulsi për majën e gishtit
  I RI