• parimet tona

   vizion afatgjatë
   - shërbim me cilësi
   - punë në skuadër

  Rossmax - Ofrues i kujdesit shëndetesor cilësor

  Produkte dhe zgjidhje premium me teknologjitë më të fundit me cilësinë më të lartë

  Rossmax, një lider në tregun botëror në tregun e kujdesit për shëndetin, është i përkushtuar të sigurojë produkte dhe zgjidhje premium me teknologjinë më të fundit me cilësinë më të lartë.
  Fushat e biznesit janë PARANDALIMI, MONITORIMI, TERAPIA. Portofoli i produkteve përbëhet nga produktet e kujdesit shëndetësor në fushën e fitnesit, obezitetit, hipertensionit, kujdesit për frymëmarrjen, kontrollit të temperaturës, terapisë me nxehtësi dhe terapisë për dhimbjet, shërimit të plagëve dhe çrregullimeve të gjumit. Të gjitha produktet shpërndahen në më shumë se 80 shtete dhe vlerësohen e aprovohen klinikisht sipas standardeve më të fundit për cilësinë. Me të vetmen fabrikë të integruar plotësisht në industri, Rossmax ndihet shumë krenar për aftësitë e veta të klasit botëror në prodhim dhe për kontrollet efikase të proceseve. Nga kërkimet dhe zhvillmi i avancuar i produkteve deri te prodhimi, dërgesat dhe logjistika efikase, niveli i lartë operacional është element kyç i suksesit tonë.
  • 1988

   Rossmax u themelua në Taipei, Tajvan.
  • 1992

   Rossmax është kompania e parë jashtë Japonisë që prodhon APARATE MATESIT TË PRESIONIT TË GJAKUT DHE FUNKSIONI INOVATOR I MEMORISE TË TË DHËNAVE PËR DY PËRDORËS.
  • 1994

   Rossmax është miratuar nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) dhe është prodhuesi i dytë i monitorëve të presionit të gjakut që hyn në tregun amerikan.
  • 1996

   Me markën evropiane CE dhe certifikatën në përputhje me Direktivën e Pajisjeve Mjekësore.
  • 1997

   TEKNOLOGJIA "REAL FUZZY" për matës të presionit të krahut.
  • 1998

   10. VITI I Rossmax
  • 1999

   Janë dërguar mbi 2 MILION njësi matës të presionit të gjakut.
  • 2000

   • Ngritja e Shtabit të ROSSMAX në Parkun Teknologjik "NeiHu"
   • TEKNOLOGJIA "SMART SENSE" me sistem të avancuar të rregullimit të ajrit
  • 2001

   Prezantimi i BRENDIT "MEDIPRO" në tregun kinez
  • 2002

   UMBËTARE PRODHIMTARE E INTEGRUAR PLOTËSISHT në Shanghai, Kinë
  • 2003

   • Oferta fillestare publike e miratuar në bursën e TAIWAN-it
   • Matës DIGJITAL PRISIONI (Mandaus II) për sfigomanometra
  • 2005

   • ROSSMAX JAPAN u themelua
   • TEKNOLOGJIA DIGITAL KOROTKOVLJEV TINGULL me sistem me dy sensorë në monitorët e presionit të gjakut
   • TEKNOLOGJIA PËR Zbulimin e Rrahjeve të Çrregullta të Zemrës (IHB) në monitorët e presionit të gjakut
   • Sistemi i kalibrimit "CAL PRO" në mënyrë që monitorët e presionit të gjakut të tregojnë rezultate të sakta
  • 2006

   FUNKSIONI I FJALËS ofron udhëzime zanore në monitorët e presionit të gjakut
  • 2007

   Marrja e certifikatave klinike nga Shoqëria Britanike e Hipertensionit dhe Shoqata Evropiane e Hipertensionit (BHS & ESH) me AA MË LARTË TË MUNDSHME
  • 2008

   • 20 VJET Rossmax
   • E zhvilluar me sukses TEKNOLOGJIA "REST CONDITION" (HSD)
  • 2009

   zhvilluar me sukses REGJIM PËR PËRCAKTIM MESATARIN E VLERAVE TË MATURA NË ORËT E MËNGJESIT DHE PADSDETËS
  • 2010

   ROSSMAX SWISS u krijua për t'i shërbyer tregjeve evropiane, të Lindjes së Mesme dhe Afrikës
  • 2011

   • Prezantimi i një SISTEMI të ri të IDENTITETIT TË KORPORATËS
   • I zhvilluar me sukses REGJIM PËR PËRCAKTIM MESATARIN E VLERAVE TË MATURA NË ORËT E MËNGJESIT DHE PADSDETËS
  • 2012

   • ROSSMAX INDIA u krijua për t'i shërbyer tregut indian
   • ZGJEDHJA E REGJIMIT AUTOMATIK DHE AUSKULTURAL per monitoret e presionit te gjakut
   • Mbulesa e sondave "PLUG & SECURE" për termometrat e veshit me rreze infra të kuqe
   • MODI I SKANIMIT TË VAZHDUESHËM TË VESHIT me termometra të veshit me rreze infra të kuqe
   • Mbulesa ZËVENDËSUESE PËR SONDA PA KONTAKT për termometrat e veshit me rreze infra të kuqe
   • SISTEMI I AVANCUAR I MATJES INFRA KUQ me termometra kontakti
   • TEKNOLOGJIA E RREGULLIMIT TË valvulave për të rregulluar shkallën e nebulizimit
  • 2013

   • TEKNOLOGJIA MESH për inhalatorë
   • MINI PUMP për inhalatorë mini pistoni
   • MATJA E TEMPERATURËS TELEFOTO për termometër telefoto pa kontakt
   • Sistemi i kalibrimit TERMOKAL për të siguruar saktësinë e termometrave
  • 2014

   • Prezantimi i një linje të plotë të produktit të frymëmarrjes
   • Zhvilluar PARR TECHNOLOGY
   Zbulimi i aritmisë, fibrilacionit atrial (AFib)
   Tkurrje e parakohshme (PC)
   Takikardi (TACH)
   Bradikardi (BRAD)
  • 2015

   ZGJIDHJE E APLIKIMIT ME BLUETOOTH DHE ME TELE për monitorët e presionit të gjakut
  • 2016

   Prezantimi i NJËSIVE TË thithjes
  • 2017

   • TEKNOLOGJIA E TESTIMIT TË ARTERISË (ACT) për pulsoksimetrat
   • 3BREATH - Tretësirë ​​respiratore 3në1 - inhalator, aspirator hundësh, larëse hundësh
  • 2019

   Prezantimi i APLIKACIONIT "HEALTHSTYLE" për matës presioni, oksimetra pulsi, matës të nxehtësisë, termometra dhe zorrë
  • 2020

   Prezantimi i Stacionit SHËNDETËSOR që ngrihet në farmaci dhe vende të tjera publike.

  Certifikim ndërkombëtar

  Verifikimet e brendshme dhe lokale, si edhe verifikimet nga institucionet e mirënjohura (si BHS - British Hypertension Society, ESH - European Society of Hypertension) konfirmojnë saktësinë, sigurinë, qëndrueshmërinë, besueshmërinë dhe performancën e lartë të të gjithë gamës së produkteve. Monitorët Rossmax për tensionin e gjakut mund të rekomandohen plotësisht për një aplikim edhe në popullatën shtatzënë.
  ROSSMAX

  Shërbim pas shitjes

  Në Rossmax, një shitje është vetëm hapi i parë, por jo i fundit. Duke ofruar shërbim të shkëlqyer pas shitjes, jemi të përkushtuar të ndërtojmë një marrëdhënie afatgjatë.

  Gjatë dekadave të fundit, Rossmax ka zhvilluar një koncept botëror dinamik për shërbimin pas shitjes, i cili përbëhet nga teknikat e shitjes, ruajtja e kontaktit dhe trajtimi i ankesave. Me anë të edukimit dhe duke dhënë rregullisht vlerësime, cilësia në çdo proces arrihet në nivelin më të lartë.

  Teknikat e shitjes

  Mbështetje e fortë nga specialistë marketingu dhe specialistë shitjesh.

  Ruajtja e kontaktit

  Nga kontakti i parë deri te marrëdhënia e fortë e biznesit.

  Trajtimi i ankesave

  Ne e kuptojmë rëndësinë që ka shërbimi për klientin, si edhe vetë produkti.

  Edukim

  Metoda pune të dokumentuara mirë, seminare lokale dhe trajnime për stafin e shitjeve dhe stafin teknik.