• NE100

  Nebulizues me piston

  Montohet dhe çmontohet me lehtësi për t'u pastruar
  • Gotë 2në1 për pastrim, montim dhe çmontim me lehtësi
  • MMAD ≤ 2.6 μm; Doza e grimcave të imëta (FPD): 80-85%
  • Shpejtësia e nebulizimit ≥ 0.30 ml/min
  • Madhësi e njëjtë e grimcave të imëta për trajtim të efektshëm të frymëmarrjes
  • Nebulizues me piston i avancuar
  • Pjesa për gojën për të rritur dhe maska për fëmijë janë të përfshira
  • Model ergonomik

  Astma

  Një person është me astmë kur përpiqet vazhdimisht për të thithur ajër dhe gulçon. Njëlloj si me bronkitin kronik, bronket inflamohen dhe pengohen me flegmë ndërkohë që fijet bashkohen. Rrugët e frymëmarrjes reagojnë gjithashtu ndaj disa stimujve të caktuar me spazma muskulore, të cilët shpesh shkaktohen nga poleni ose pluhuri i shtëpisë, por edhe nga stresi dhe ndotja e mjedisit.

  Sëmundje pulmonare obstruktive kronike

  Sëmundja pulmonare obstruktive kronike (COPD) është një lloj sëmundjeje e zemrës e karakterizuar nga qarkullimi i dobët afatgjatë i ajrit. Disa nga simptomat kryesore janë vështirësia në frymëmarrje dhe kollitja me gëlbazë. COPD është një sëmundje progresive, që do të thotë se me kalimin e kohës përkeqësohet. Si pasojë, aktivitetet e përditshme, si ngjitja e shkallëve, bëhen të vështira. Bronkiti kronik dhe emfisema janë shprehje që janë përdorur më parë për llojet e ndryshme të COPD.

  Frymëmarrja efikase

  Duke përdorur teknologjitë e reja për të përmirësuar menaxhimin dhe trajtimin e astmës, të COPD-së dhe të sëmundjeve të tjera respiratore. Me sistemet nebulizuese, pacientët kanë mundësinë të menaxhojnë dhe trajtojnë në mënyrë të efektshme problemet e tyre me frymëmarrjen kudo dhe në çdo kohë.
  Performanca e aerosolit e testuar me solucion 2.5% NaF nga impaktori kaskadë
  MMAD FPD
  2.591μm 81.69%
  FPD: Dozë me grimca të imëta, përqindja e madhësisë së grimcave është më pak se 5.0 μm

  Si ta përdorni NE100?

  Aksesorët

  • Tub ajri
  • Filtra ajri
  • Manuali i udhëzimeve
  • Maska për të rritur dhe fëmijë
  • Pjesa për gojën