• NI60

  Nebulizues me piston super mini

  Madhësia e grimcave që krijohen nga shishja jonë VAT është rreth 2.43 μm (MMAD) e testuar nga impaktori kaskadë. Krahasuar me shumicën e shisheve në treg, shishja jonë e veçantë siguron performancë më të mirë dhe më të efektshme.

  • MMAD ≤ 2.2 μm; Doza e grimcave të imëta (FPD): 80-85%
  • Madhësi e njëjtë e grimcave të imëta për trajtim të efektshëm të frymëmarrjes
  • Shishe nebulizuese me valvul të lëvizshme (VAT) të patentuar
  • Mini pompë
  • Pa zhurmë dhe i qetë
  • Madhësi kompakte (13.5 x 8.8 x 5.4 cm)
  • I lehtë (302 g)
  • Pjesa për gojën për të rritur dhe maska për fëmijë janë të përfshira
  • Mbajtëse e brendshme e kitit nebulizues
  • Adaptori 12V i përfshirë

  Teknologjia e valvulës së lëvizshme

  Shkalla e kontrolluar e spërkatjes me madhësi konstante të grimcave
  Valvula unike e rregullueshme mundëson dozimin e barnave me viskozitete të ndryshme në varësi të nevojave dhe vështirësive të çdo përdoruesi. Kjo teknologji i lejon përdoruesit të vendosin nivele të ndryshme rrjedhjeje nga 0,08 ml/min në 0,20 ml/min ndërsa madhësia e grimcave mbetet e njëjtë. Përdoruesi mund të rregullojë kështu shpejtësinë e thithjes pa pasur nevojë të zëvendësojë pjesët. Intensitetet e fluksit të lartë (hapja e plotë) janë të përshtatshme për barna shumë të dendura, ndërsa intensitetet më të ulëta rekomandohen për inhalim tek fëmijët/foshnjat me kapacitet më të ulët të frymëmarrjes. Teknologjia e TVSH-së është veçanërisht e përshtatshme për njerëzit që vuajnë nga COPD dhe astma, si dhe për përdorim të përgjithshëm intensiv.

  Mini-pompë

  E krijuar sipas masës për një mini inhalator - Mini-pompa është projektuar rishtazi për inhalatorë të vegjël portativë. Pjesët e pompës janë të cilësisë së lartë dhe të prodhuara në Rossmax Japoni. Gjithashtu, pompa është bërë me porosi, që do të thotë se karakteristikat dhe funksionaliteti i saj mund të rregullohen në përputhje me specifikimet e inhalatorit.

  Astma

  Një person është me astmë kur përpiqet vazhdimisht për të thithur ajër dhe gulçon. Njëlloj si me bronkitin kronik, bronket inflamohen dhe pengohen me flegmë ndërkohë që fijet bashkohen. Rrugët e frymëmarrjes reagojnë gjithashtu ndaj disa stimujve të caktuar me spazma muskulore, të cilët shpesh shkaktohen nga poleni ose pluhuri i shtëpisë, por edhe nga stresi dhe ndotja e mjedisit.

  Sëmundje pulmonare obstruktive kronike

  Sëmundja pulmonare obstruktive kronike (COPD) është një lloj sëmundjeje e zemrës e karakterizuar nga qarkullimi i dobët afatgjatë i ajrit. Disa nga simptomat kryesore janë vështirësia në frymëmarrje dhe kollitja me gëlbazë. COPD është një sëmundje progresive, që do të thotë se me kalimin e kohës përkeqësohet. Si pasojë, aktivitetet e përditshme, si ngjitja e shkallëve, bëhen të vështira. Bronkiti kronik dhe emfisema janë shprehje që janë përdorur më parë për llojet e ndryshme të COPD.

  Frymëmarrja efikase

  Duke përdorur teknologjitë e reja për të përmirësuar menaxhimin dhe trajtimin e astmës, të COPD-së dhe të sëmundjeve të tjera respiratore. Me sistemet nebulizuese, pacientët kanë mundësinë të menaxhojnë dhe trajtojnë në mënyrë të efektshme problemet e tyre me frymëmarrjen kudo dhe në çdo kohë.
  Performanca e aerosolit e testuar me solucion 2.5% NaF nga impaktori kaskadë
  MMAD FPD
  2.339μm 80.11%
  FPD: Dozë me grimca të imëta, përqindja e madhësisë së grimcave është më pak se 5.0 μm

  Aksesorët

  • Adapter
  • Tub ajri
  • Filtra ajri
  • Manuali i udhëzimeve
  • Maska për të rritur dhe fëmijë
  • Pjesa për gojën
  • Dy vite garanci