• X9

  Aparat profesional "PARR PRO" për matjen e presionit të gjakut

  parandalim i sëmundjeve kardiovaskulare
  • Detektim i aritmisë (ARR)
  • Detektim i fibrilacionit atrial (AFib)
  • Detektim i kontraktimeve premature (PC)
  • Detektim i takikardisë (TACH)
  • Detektim i bradikardisë (BRAD)
  • Modaliteti auskultator dhe automatik – I ndryshueshëm
  • Detektim i lëvizjeve
  • Detektim i vendosjes së manshetës (CD)
  • Tregues i rrezikut për hipertension
  • 90 memorie me tregues të datës dhe orës
  • Përfshihet manshetë e vogël, mesatare dhe e madhe
  • Adaptori 6V i përfshirë
  • I pajisur me mbajtëse për manshetën
  • Madhësi Jumbo “XL”
  • Ekran LCD me ndriçim
  • Kalibrim për gjithë jetën
  Parandalo rrezikun e sëmundjeve kardioavskulare dhe goditjeve cerebrale duke dalluar në kohë fibrilacionet atriale, kontraktimet e parakohshme, takikardinë dhe bradikardinë. Çrregullimet kardiake kanë nevojë për vëmendje mjekësore, dhe prandaj është me shumë rëndësi të bëhet diagnostikimi në kohë. Teknologjia PARR dallon aritminë gjatë kontrolleve të zakonshme të tensionit të gjakut pa pasur nevojë që përdoruesi të ketë aftësi të veçanta, pa pasur nevojë për veprime nga përdoruesi dhe pa e zgjatur kohën e matjes.

  Dallimi i fibrilacionit atrial (AFib)

  Dhomat e sipërme të zemrës (atrial) rrahin në mënyrë të çrregullt (dridhen) dhe në shumicën e rasteve rrahin shpesh në vend se të rrahin në mënyrë të efektshme për ta çuar gjakun në ventrikula. Ky problem shoqërohet me rrezik më të lartë për mpiksje kardiake, goditje cerebrale, pushim zemre dhe komplikacione të tjera që lidhen me zemrën. Rreth 10 % - 20 % e pacientëve që vuajnë nga goditjet ishemike vuajnë edhe nga fibrilacioni atrial.

  Dallimi i kontraktimit para kohe (PC)

  Rrahje të tepërta jonormale të zemrës që gjenerohen në vende jonormale të zemrës, ose në atrial (PAC) ose në ventrikula (PVC) ose në nyjat e përçimit kardiak (PNC). Këto rrahje të tepërta prishin ritmin e mirë të rrahjeve të zemrës, dhe ndonjëherë shkaktojnë dridhje (p.sh. anashkalim i rrahjeve) në gjoks. Mund të ndodhë vetëm një herë ose në mënyrë të përsëritur me shpeshtësi të ndryshme. Nëse nuk ka lidhje me stresin, ato janë një shenjë e qartë e disa çrregullimeve kardiake, si dhe shenjë e rrezikut të lartë për goditje ishemike me PC.
  Instruction Manual Languages
  (EN | ES | DE | FR | RU | PL | AR | FA)

  Si ta përdorni X9?

  Aksesorët

  • Bateri
  • Përfshihet manshetë e vogël, mesatare dhe e madhe
  • Adaptori 6V i përfshirë
  • Manuali i udhëzimeve
  • Çantë me zinxhir

  Mbështetje

  • PC Link (Opsionale)
  • Softuer BP Manager
  • Sistemi i kalibrimit të lëvizshëm